Vores persondatapolitik er:

Dette website ejes og vedligeholdes af:
LANudlejning ApS
Gustav Bangs Gade 17
2450 København SV
Mail: kontakt@lanudlejning.dk
Tlf.: 2911 0589
CVR: 3950 5169

1. Vi anvender cookies til følgende formål:
Det er vigtigt for os, at du får den bedst mulige oplevelse, når du benytter vores site, og derfor gemmer vi dine præferencer. Ved samtidig at måle den trafik der er på vores site, ved vi, hvor mange besøgende vi har. Det er vigtigt, for at vores servere kan holde til trafikken, og for at vi kan dokumentere den overfor eventuelle annoncører.

2. Cookies:
Vi anvender cookies til ovenstående formål. En cookie består af en tekstfil, der bliver lagret i din browser. Den har til formål at kunne genkende dén enhed, du besøger vores site med og husker altså, hvordan du har ageret, sidst du besøgte vores side. Vi gemmer ingen personlige oplysninger, og vores cookies indeholder heller ikke virus.

2.1 Hvor lang tid opbevarer vi cookies?
En cookie bliver slettet af sig selv, når der er gået et bestemt antal måneder. Hver gang du besøger vores site, fornyes udløbsfristen.

2.2 Hvordan sletter jeg cookies?
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.3 Hvordan undgår jeg cookies?
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website?
Vi indsamler data, så vi kan føre statistik over, hvor mange der besøger vores side, så vi bl.a. kan sikre, at vores servere kan holde til det. Samtidig indsamler vi oplysninger omkring køn, alder og geografi, så vi kan opbygge en bredere forståelse af vores målgruppe og derved tilbyde et bedre produkt samt en bedre service.

2.5 Trafikmåling via Google Analytics
Vi anvender cookies fra Google Analytics, så vi kan måle, hvor meget trafik der er på vores website. Ønsker du at fravælge cookies fra Google Analytics, kan du klikke her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

2.6 Brugeradfærd via Hotjar
Vi anvender cookies fra Hotjar, så vi kan se de besøgendes flow på hjemmesiden. På denne måde kan vi optimere siden så de besøgende får den bedst mulige oplevelse.

2.7 Live chat support via Zenddesk
Vi anvender cookies fra Zenddesk, så vi kan hjælpe dig via vores live chat support på hjemmeisden. Dette gør vi for at vi kan identificere dig og se hvilke spørgsmål du tidligere har stillet.

3. Sådan bruger vi personoplysninger
Der bliver aldrig givet personlige oplysninger til tredjepart, medmindre du selv giver et helt konkret og udtrykkeligt tilsagn hertil.
Vi samler heller aldrig personoplysninger, medmindre du selv har givet os oplysningerne i forbindelse med at du har kontaktet os.
Det eneste tidspunkt hvor LANudlejning overdrager dine personlige oplysninger til tredjepart er ved en inkasso sag, hvor inkasso firmaet så er tredjeparten.

3.1 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal personlige oplysninger opbevares fortroligt og sikkert. Vi gemmer personlige oplysninger på computere, der har begrænset adgang, og som er placeret i faciliteter med øget kontrol. Sikkerhedsforanstaltningerne kontrolleres løbende, så vi er sikre på, at vores brugeroplysninger bliver håndteret forsvarligt og under hensyntagen til de rettigheder, du har som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Der vil altid være en risiko forbundet med dette, hvis andre uberettiget tiltvinger sig adgang til dine oplysninger. Det er således på eget ansvar, at du afgiver dine personlige oplysninger.

Grundet den stigende hastighed, internettet udvikler sig med, kan der opstå behov for at ændre i vores behandling af personoplysninger. Derfor er vi nødsaget til at forbeholde os retten til at opdatere og ændre i de nuværende retningslinjer for, hvordan personoplysninger behandles. Dog vil vi altid skilte med eventuelle rettelser eller ændringer, som vil kunne findes på denne side.

Du har ifølge persondataloven ret til at få oplysninger omkring, hvilke personoplysninger der kan henføres til dig. Viser det sig, at de oplysninger, der behandles om dig via denne side, ikke er rigtige eller er vildledende, har du ret til at kræve, at de bliver slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid kræve, at dine oplysninger bliver slettet. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, såfremt dette ønskes. Du har desuden mulighed for at klage over behandlingen af dine oplysninger og data. Klagen skal indgives til Datatilsynet (jf. persondataloven § 58, stk. 1).

3.2 Persondata håndtering
Vi hos LANudlejning gemmer stamdata på alle henvendelse vi får.
Dette gør vi da vi tit bliver kontaktet af mulige kunder som blot skal have et prisoverslag eller blot har spørgsmål til udstyr eller lign.
For at vi ikke skal indtaste de samme oplysninger hver gang en kunde kontakter og gemmes kunden vil senere brug.

Det drejer sig om følgende:
LANudlejning opbevarer kun de data, som lejer har angivet samt oplyst i forbindelse med kontakt.

LANudlejning opbevarer i vores sags system:
- Kontaktperson: navn, adresse, mobilnummer, mail og organisation.
- Organisation: navn, type, adresse, ean nummer, cvr nummer.
- Event: navn, dato, antal deltagere, adresse.

Hvis en lejer ønsker at få slettet profil, stamdata, organisation samt event info hos LANudlejning, skal lejer aktivt bede LANudlejning om at slette dette – ellers gemmer LANudlejning lejers stamdata, organisation og event data.

Såfremt lejer er skyldner hos LANudlejning, bliver lejers oplysninger gemt, indtil lejers forhold er bragt i orden, og LANudlejning har modtaget sin betaling.

 All works